Home Home
      Home    Hatha yoga    Zwangerschapsyoga    Babymassage    Ademtherapie    Cursussen                                              Nieuws    Link    Contact
Nieuws


Voor al het nieuws over onze activiteiten, lesrooster, cursussen en openingstijden verwijzen wij u graag naar de website van het Bewegingscentrum Vrijheid. De snelste manier gaat via deze link.


Vacatures
Bewegingscentrum VRIJHEID / Yogastudio VRIJHEID is dringend op zoek naar deskundige & enthousiaste docenten, die graag willen samenwerken in een hecht team en betrokken willen zijn bij de activiteiten in het centrum.
Ben jij als docent betrokken bij je gasten, vind je het leuk om ook in groepslessen mensen persoonlijke aandacht te geven en vind je het belangrijk om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied? Dan zou je bij ons passen.

Op dit moment hebben we een vacature voor Yoga docent (vast/inval).

Naast deze vacature zijn we ook op zoek naar mensen die met hun kennis het aanbod van de yogastudio verder kunnen verbreden. Denk jij dat de lessen, workshops of cursussen die jij kunt verzorgen aansluiten bij ons aanbod & onze doelgroep, laat het ons weten!
Meer informatie is te verkrijgen bij Nelly en Hartger Vrijheid.

 

 

Copyright - Yogastudiovrijheid.nl © 2007 - Disclaimer - Sitemap - Algemene voorwaarden - Terug naar boven